Начало Новини Политика Бизнесът знае, че ГЕРБ създава добрите условия за развитие

Бизнесът знае, че ГЕРБ създава добрите условия за развитие

1411

Не е необходимо нещо да променяме и да чакаме нещо добро да се случи, когато то вече се случва, категорична е мениджърът Габриела Попова. Възпитаничката на Американския университет в Париж и собственик на пивоварна „Бритос“ е осма в листата на ГЕРБ. „Самото ми присъствие сред кандидатите на най-голямата партия е ясен знак каква е моята оценка за управлението на ГЕРБ – както от гледна точка на човек с бизнес, така също и от гледна точка на млад човек“, заяви Габриела Попова.

Тя припомни, че именно при първото правителство на премиера Бойко Борисовсъс семейството ѝ усетили онова стабилизиране на страната, което дава спокойствието и увереността за започване на бизнес. Така през 2012 г. бе открита фабрика „Бритос“ – едно от десетките новосъздадени предприятия в региона.

Бизнесът знае, че ГЕРБ създава добрите условия за развитие, защото това вече е доказано в практиката. Просперитетът на фирмите и размерът на заплатите, които работодателите могат да си позволят да плащат, е функция на общия икономически растеж встраната, заяви младият мениджър с респектираща професионална биография Габриела Попова. Инвестициите, които ГЕРБ направи в инфраструктура вече се възвръщат, икономиката, като цяло, се съживи и вече е момент да се поставятна фокус социалната политика и образованието.

Именно това е друга причина, осмата в листата на ГЕРБ Габриела Попова да се присъедини към отбора, който ще изберем с номер 11 в изборната бюлетина. „Като млад човек се радвам, че се обръща внимание на инвестициите в хора. Извеждането на образованието като приоритет е знак за дългосрочна визия. Това е залог за работеща икономика и интелигентна и прогресираща нация“, коментира Габриела Попова.