Начало Новини Политика Евгени Стоев, ГЕРБ: С Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев България ще...

Евгени Стоев, ГЕРБ: С Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев България ще има авторитет пред света

1039

„Тази неделя трябва да изберем за президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, които са доказани професионалисти и достойни хора. Въпреки че някои се опитват да неглижират президентската институция, или пък да трупат дивиденти, насаждайки страхове, българите трябва да разберат, че е много важно да изберем личности, с които България да има авторитет пред света и да продължи да чертае своето европейско развитие. Пътят, по който вървим в момента, е правилният. Не трябва да сменяме евроатлантическия си курс. Цецка Цачева е позната и добре приета сред европейските ни партньори, със силната подкрепа на вицеадмирал Пламен Манушев заедно ще успеят да удържат посоката. Гласувайки с номер 17 ще направим цивилизован избор!“

Това заяви народният представител Евгени Стоев пред събралите се в парк „Марно поле“ във Велико Търново, където в събота се проведе празник на открито под надслов „ГЕРБ и приятели“. Депутатът, който от работата си в Народното събрание познава добре Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, бе категоричен, че сред останалите кандидати няма по-подготвени и по-подходящи от кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Досега от ГЕРБ никога не са лъгали хората, не са давали напразни обещания, изпълнени са всички поети ангажименти, заяви Евгени Стоев, припомняйки резултатите от работата, свършена от правителството на Бойко Борисов.

17-те общински съветници от ГЕРБ – Велико Търново заявиха своята категорична подкрепа за президентската двойка на ГЕРБ, която е с номер 17 в интегралната бюлетина. „Най-голямата група в местния парламент е силен отбор, който заедно с кмета Даниел Панов винаги работи в интерес на гражданите“, категоричен бе Евгени Стоев.

Да не правим повече експерименти с държавата си, както стана с кабинета „Орешарски“, призова любимият на цяла България актьор Георги Мамалев, който бе специален гост на вечерта. „Дойдох във Велико Търново при моите приятели от ГЕРБ, за да ви кажа колко важно е да се гласува правилно и далновидно. Не допускайте да стане така, че денят за размисъл да се окаже в деня след вота!“, каза Георги Мамалев.

В приятелския концерт участие взеха прекрасни малки изпълнители от вокално студио „Елита“ и безспорно талантливите възпитаници на студио „Таланти“, които са носители на редица национални и световни награди.

Хит на вечерта се оказа групата „Спейс“, създадена от общински съветници, с основната цел да подкрепя благородни каузи. Местните парламентаристи от ГЕРБ Деян Хаджийски, Нейко Генчев и Атанас Парушев разчитат във формацията на сериозната подкрепа на социалния психолог проф. Минко Хаджийски и бизнесмена Иван Стефанов, който задава темпото зад барабаните. Латиноамерикански ритми, хитове на Смоуки и на Васко Кръпката предизвикаха истински възторг у публиката. За радост на ценителите, музикантите бяха подкрепени и от китарата на Христо Павлов – част от местната група „Кову“. Импровизираните им изпълнения, оказали се повече от успешни, бяха посветени на екипа, който на 6-ти ноември трябва да подкрепим с номер 17 в бюлетината.