Начало За Забава Музика Коледен гала концерт “Коледа в бяло вълшебство”

Коледен гала концерт “Коледа в бяло вълшебство”

1117

Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов” има удоволствието да представи Коледния си гала концерт “Коледа в бяло вълшебство”.

Оркестърът и хорът на театъра ще изпълнят любими произведения на Verdi, Bizet, Bellini, Brahms, Бородин, Grieg, Donizetti, Dworzak, Delibes, Gardel, Веселин Стоянов.

Те ще звучат под диригентската палка на Георги Патриков. Сценарист и режисьор на спектакъла е Стефан Методиев, а сценографията е на Лидия Къркеланова.

На сцената ще излязат солистите Миряна Калушкова, Доротея Доротеева, Мария Павлова заедно с гост изпълнителите Иво Йорданов и Стефан Петков от музикалния театър в София. В спектакъла участват още оркестърът и хорът на театъра с диригент Яница Брънзелова.

Специални гости на голямата сцена отново ще бъдат талантите от Вокална група “Пеещи камбанки” при Младежкия дом с ръководител Владимир Габров. Те ще изпълнят две песни, а на финала ще пеят заедно с хора на театъра “Тиха нощ, свята нощ” и “Jingle bells”. Водеща на спектакъла ще бъде младата солистка на театъра Полина Петкова.

Концертът ще се проведе на 22.12.16, четвъртък, от 19:00 часа в Голяма зала на театъра.

Адрес:

МДТ „Константин Кисимов”
ул. “Васил Левски” 4
Велико Търново 5000

Тел.:    062-623-526
Email: mdtvtarnovo@gmail.com
URL:     teatarvtarnovo.com