Начало Спорт Бизнесменът Стефан Згурев отправи призив: „Да подкрепим „Етър”!

Бизнесменът Стефан Згурев отправи призив: „Да подкрепим „Етър”!

1179

С призив към бизнесмените във Велико Търново да подкрепят „Етър” се обърна бизнесменът Стефан Згурев – собственик на аптеки „Асклепий”. Тай самият даде личен пример, като подпомогна отбора непосредствено преди важното дерби срещу „Септември” в събота.

Предлагаме ви пълния текст на обръщението на Стефан Згурев към великотърновската общественост:

ДА ПОДКРЕПИМ „ЕТЪР”!

Приветствам активността на Община Велико Търново и ръководството на „Етър” да привлекат бизнеса в града в подкрепа на отбора в битката му за връщане във футболния елит!

В разговор с тях и с треньора Станислав Генчев обсъдихме успехите на „Етър” и трудностите, които те преодоляват, за да продължи отборът да ни радва и да ни кара да се чувстваме горди.

Осъзнавайки, че „Етър” е едно от емблематичните имена в нашия град, носещо ни радост и самочувствие, реших да подкрепя отбора по пътя му към футболния елит. Както през есента, така и сега ще подпомогна отбора, непосредствено преди мача с основния ни конкурент „Септември” тази събота.

Ще се радвам бизнесмените в нашия град да се обединим и подкрепим усилията на момчетата от отбора и заедно с тяхното ръковоство, усилията на общината и привържениците на тима, да успеем в борбата за връщане на „Етър” във футболния елит, което да ни направи радостни и щастливи! Нека победим заедно!

Успех на всички!

Стефан Згурев
собственик на аптеки „Асклепий”