Начало Новини Благотворителност 1,466 кг събрана храна и над 1,000 включили се добри хора

1,466 кг събрана храна и над 1,000 включили се добри хора

1091

Ротаракт клуб и Интеракт клуб Велико Търново в партньорство с Класико, ЦБА Картала и Стиви се обединиха и проведоха ежегодната кампания „Купи и дари – Великден”.

Над 1,000 позитивни и активни граждани на Велико Търново взеха участие тази година в нашата кампания, заедно успяхме да съберем и дарим 1,466 кг храна от първа необходимост. Успяхме да зарадваме възрастните хора от Дом за стари хора “Венета Ботева” гр. Велико Търново и семейства в нужда от града.

“Купи и дари” е национална кампания на Ротаракт, която се провежда ежегодно в цялата страна. Кампанията във Велико Търново се проведе на 12 и 13 април 2017. Гражданите на Велико Търново отново стоплиха сърцата на тези хора с нещо малко от всички нас и толкова голямо и значимо за тях. Председател на проекта тази година беше Ралица Стефанова от Ротаракт клуб Велико Търново.

В Ротаракт членуват младежи до 30 годишна възраст, изявени в дадена сфера на дейност, които дават добър пример на своите връстници. Ротаракт е част от семейството на Ротари клуб.

Заедно можем повече. БЛАГОДАРИМ на всички, взели участие в кампанията “Купи и дари” на Ротаракт клуб Велико Търново.