Начало Новини Инфраструктура Заключителна пресконференция по проект за енергийна ефективност в социалната инфраструктура на града...

Заключителна пресконференция по проект за енергийна ефективност в социалната инфраструктура на града ще се проведе на 15 март

976

Заключителна пресконференция по проект „Подобряване на енергийната ефективност в социалната инфраструктура на град Велико Търново” ще се проведе на 15 март. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Проектът е в изпълнение на Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG04-02-03-071-007/18.08.2015 г., по Програма BG04 „Енергийна ефективност и възобновяема енергия”. Процедурата е BG04-02-03 „Повишаване на енергийната ефективност и използване на възобновяема енергия в общински и държавни сгради и локални отоплителни системи”, осъществяван с финансовата подкрепа на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Пресконференцията ще се проведе утре в конферентната зала на хотел „Алегро“ на ул. „Цар Тодор Светослав“ №15 с начален час 11:00. На събитието ще бъдат представени целите, стойност, срок за изпълнение, целеви групи и очакваните резултати от предвидените по проекта дейности.