Начало За Забава Театър Театър ВЕСЕЛ очаква хилядния си зрител

Театър ВЕСЕЛ очаква хилядния си зрител

826

Хилядният зрител, който ще посети съботния спектакъл на Театър ВЕСЕЛ на 12 ноември, ще получи подарък! Това е изненадата, която очаква някого от любителите на кукления театър на сцената в читалище „Искра“ във Велико Търново. Късметлията, който ще закупи  билет № 1000, ще спечели подарък – 10 безплатни билета за представленията на Куклен театър ВЕСЕЛ.

Вече четири сезона проектът на Театър ВЕСЕЛ „Съботни спектакли за семейна публика” предлага богата палитра от представления от игралните афиши на Куклен театър ВЕСЕЛ и театрите от Русе, Сливен, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Търговище, Хасково, Пловдив, Шумен, Габрово и Варна. Разнообразието от спектакли и гостуващи театри възпитава висок художествен вкус у зрителите от различните възрастови групи.

Така се формират високи естетически критерии в областта на сценичното изкуство, като те се запознават с образци на класическата и съвременната драматургия за деца и възрастни. През месец ноември Театър ВЕСЕЛ ще се срещне с хилядния си зрител за този сезон на своята куклена сцена в салона на читалище „Искра” в старата столица. На тази сцена за последните четири години търновските любители на кукленото театрално изкуство получиха своя уникален шанс да гледат над 80 нови представления от цяла България.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.