Начало Новини Политика Велико Търново и всички български общини се нуждаят от стабилност на държавното...

Велико Търново и всички български общини се нуждаят от стабилност на държавното управление и политическата система

734

Велико Търново и всички български общини се нуждаят от стабилност на държавното управление и политическата система, каквито са налице през последните две години. Това каза пред ръководството и работниците на шивашката фирма „Петров” областният лидер на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов.

Старата столица е единственият град в Северна България с естествен прираст – близо 40% повече са новородените,спрямо миналата година, много млади хора идват и от други градове, и остават тук, каза Панов. Градската среда във В. Търново ще продължи да се подобрява и в този мандат, категоричен бе той. По думите му с вложените средства по европейските проекти общината се развивавидимо.

Стабилността води до завишен икономически интерес, а за община В. Търново вече има редица инвестиционни предложения. Средата за развитие на икономиката ще стане и още по-добра след съединяването на магистрала „Хемус” и построяването на високоскоростния път Русе – Велико Търново – Свиленград, коментира с ръководството на фирма „Петров“ Даниел Панов.

“Трябва да запазим стабилността в държавата, единодушни бяха присъствашиге. „Нека продължим по европейския път, по който България, общините, градовете и селата вървят“, призова Даниел Панов.

Той и служителите на фирма „Петров” обсъдиха предимствата на кандидата за президент Цецка Цачева – достойна жена, която има всички качества да води българската държава напред, както е ръководила Народното събрание.