Начало Новини Образование Вицепрезидентът Маргарита Попова приветства абсолвентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет

Вицепрезидентът Маргарита Попова приветства абсолвентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет

886

Вицепрезидентът Маргарита Попова приветства абсолвентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет.
Тя присъства на церемонията, на която бяха връчени дипломите на 249 дипломирани студенти, от които двама с успех 6.00, а 88 – с отличен успех.

Сложете до дипломата си днес вашето лично човешко достойнство и никога не го предавайте, а се борете за него, каза в обръщението си към студентите вицепрезидентът Маргарита Попова.

Ректорът на висшето училище проф. Христо Бонджолов пожела на завършилите студенти да прилагат успешно знанията и уменията и да продължат своята квалификация.

В приветствието си кметът на Велико Търново Даниел Панов каза на младите хора да бъдат горди, че са завършили Великотърновския университет и че със своите дипломи могат да станат част от изпълнителната власт, уточнявайки, че той също е завършил специалността “Публична администрация” към Стопанския факултет.

Областният управител проф. Пенчо Пенчев, който е преподавател и ръководител на катедра “Публична администрация” в Стопанския факултет, също отправи приветствие към дипломираните студенти.