Начало Спорт Футбол Голово шоу, но без победител на Етър – ЦСКА II

Голово шоу, но без победител на Етър – ЦСКА II

800

Отборите на Етър и ЦСКА-София II изиграха интригуващ сблъсък на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. В дербито от Втора лига двата тима не излъчиха победител, стигайки до крайното 2:2.

Първата ситуация в мача дойде пред вратата на гостите, като Анатоли Господинов трябваше да се намесва решаващо още в 5-ата минута. След центриране на Минков, Петър Димитров стреля с глава, но Анатоли Господинов успя да избие в корнер.

Резултатът в мача бе открит след автогол в 15-ата минута. След бърза атака за „червените“ топката бе центрирана остро отдясно, а в опита си да пресече паса Симеон Иванов засече коженото кълбо в собствената си мрежа.

Десет минути по-късно гостите от София нанесоха своя втори удар. След колективна грешка в отбраната на Етър, Александър Георгиев се оказа абсолютно непокрит в наказателното поле на домакините и с лекота се разписа за 2:0.

До края на първото полувреме футболистите на Георги Василев успяха да се върнат в срещата и да намалят преднината на своя противник. В 37-ата минута, след изпълнение на корнер и разбъркване в наказателното поле Цветомир Тодоров реализира.

Точката за Етър в мача спечели Иван Петков, който засече с глава центриране на Димитров в 77-ата минутаи доведе нещата до 2:2.