Начало Спорт Гимнастика „Етър-Елит“ сътвори красив празник за деца и родители

„Етър-Елит“ сътвори красив празник за деца и родители

1238

Стотици родители на деца и приятели на клуба по художествена гимнастика „Етър-Елит“ изпълниха залата в спортен комплекс „Ивайло“, в която грациите водят подготовка. По време на традиционното си коледно тържество момичетата от различни възрасти показаха наученото през годината.

Треньор №1 на Велико Търново за 2016 г. Савина Ганчева лично води програмата, продължила повече от час и половина. Гимнастичките изиграха съчетания по художествена и естетическа гимнастика, индивидуални и ансамблови изпълнения. На килима се представиха момиченца от детските градини, правещи първите си стъпки в спорта, какички в училищна възраст и ансамбълът на майките – шампион на страната от гимнастрадата по масов спорт.

„Етър-Елит“ изпраща много успешна година. Ансамбълът спечели титлата на страната при девойките младша възраст в категория „Елит“. Ралица Николова стана шампионка индивидуално в многобоя и на отделните уреди по художествена гимнастика, триумфира и на естетическа гимнастика. Други състезателки също взеха отличия както на художествена, така и на естетическа гимнастика.

За гостите имаше томбола, награди получиха хората, помогнали на клуба през годината, Дядо Коледа донесе подаръци на всички деца, 17-ия си рожден ден отпразнува сред съотборничките си Денислава.