Начало Новини България Моят отговор е НЕ!

Моят отговор е НЕ!

1343

Може ли човек, зарязал жена и две деца и помъкнал се с любовницата на поделението, да говори за какъвто и да е морал?

Моят отговор е НЕ!

Може ли президент и главнокомандващ ВВС, уреждал любовницата си с държавен пост, държавна заплата и държавен апартамент, да говори по темата мафия и корупция?

Моят отговор е НЕ!

Може ли президент, който по едно и също време и с един и същ речник, като емблематичен сенчест милиардер мутра от прехода, понастоящем в Дубай, да говори за изритване на мутрите от България?

Моят отговор е НЕ!

Може ли президент, който прикрива автопроизшествията на баща си и жена си, да говори за борба със злоупотребите във властта?

Моят отговор е НЕ!

Може ли президент, който лично е заподозрян в извършването на престъпления срещу републиката, а неговите съветници са разследвани за държавна измяна, да иска оставката на главния прокурор, който го разследва?

Моят отговор е НЕ!

Може ли държавен глава, който организира противоконституционен преврат с явната подкрепа на мутри и престъпници от недалечното минало и настояще, да говори за борба с мафията и престъпността?

Моят отговор е НЕ!

Може ли държавен глава, който за пет години мандат не доби никакъв международен авторитет и признание освен в Москва, не е поканен на нито един европейски или международен форум, да бъде президент.

Моят отговор е НЕ!

Може ли президент, който поставя под съмнение здравните власти и националния оперативен щаб за борба с Ковид-19 и по този начин подлага на риск живота и здравето на собствения си народ, да бъде въобще президент?

Моят отговор е категорично НЕ!

Може ли президент, който си служи с езика на омразата и разделя обществото и го настройва едно срещу друго с призив за насилие, да бъде какъвто и да е президент?

Моят отговор е НЕ, НЕ и пак НЕ!

Валери Дечев