Начало Новини Култура Очаквайте гостуването на нашумелия блогър Емил Конрад

Очаквайте гостуването на нашумелия блогър Емил Конрад

1432
Емил Конрад
Емил Конрад

Очаква се скоро блогърът Емил Конрад да бъде гост в гр. Павлкени.

Емил качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език.

Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”.

Впоследствие издава книгата „Нещата, на които не ни учат в училище“, на чиито страници са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил.

Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст.

Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Книгата може да бъде закупена online тук.