Начало Новини Криминална хроника Пожар е горял тази нощ в гараж в града, няма пострадали

Пожар е горял тази нощ в гараж в града, няма пострадали

750

Пожар е горял тази нощ в гараж в града. Това съобщиха от пресцентъра на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Велико Търново.

Сигналът за произшествието е получен малко преди 2:00 часа след полунощ за пожар в гараж на ул. ”Полтава” във Велико Търново. Няма пострадали, вероятната причина е късо съединение. Унищожени са електрическо табло, козметични и санитарни продукти и са опушени 10 кв. метра стени. В гасенето на пожара са участвали шестима пожарникари от Районната служба в града.

Пожар е горял и в къща в Дебелец. Там също няма пострадали. Сигналът за произшествието е получен вчера малко след 18:00 часа в оперативен център – гр. Велико Търново за пожар в жилище на ул. ”Никола Самоук” в град Дебелец. Няма пострадали граждани, а като причина се посочва късо съединение. В гасенето са се включили трима пожарникари от Районната служба във Велико Търново.

Великотърновските пожарникари са се отзовали и на още четири сигнала през изминалото денонощия – три, от които пожари без материални загуби и един за оказване на техническа помощ.