Начало Спорт Футбол Треньорите от школата на „Етър“ призоваха президента да не напуска

Треньорите от школата на „Етър“ призоваха президента да не напуска

916

Треньорите от детско-юношеската школа на „Етър“ се събраха днес на стадион „Ивайло“ и излязоха с единна позиция в подкрепа на председателя на Управителния съвет на клуба Александър Нанков.

„Независимо от трудностите, които срещаме с липсата на база, работата в школата върви в правилна посока. Децата са екипирани, г-н Нанков е осигурил необходимите пособия за учебно-тренировъчния процес. Ежедневно отпуска автобуси за транспортиране на децата до терените около В. Търново и подсигурява пътуванията за мачовете за първенства и турнири. Сега плаща наем и за ползване на зали от най-малките момчета за тренировки. Не може заради личното мнение на няколко души великотърновският футбол да се лиши от такъв човек. Заявяваме пълната си подкрепа към него и се надяваме да вземе решение в полза на развитието на „Етър“, като продължи да ръководи клуба“, се казва в декларацията на треньорите от школата, оповестена пред медиите.

Представителният тим на „Етър“ зимува на първо място във Втора професионална лига, а отборите на U15, Футбол 7 и Футбол 9 също са първенци на своите групи. Младшата възраст и децата са в тройката на класиранията.