Начало Новини Жители на Павликени: Приоритетите на българския народ са приоритети на ГЕРБ

Жители на Павликени: Приоритетите на българския народ са приоритети на ГЕРБ

752

Благодарение правителството на Бойко Борисов не само България е в Европа, но и Европа е в България. Важно е да получим доверието на възможно най-много български граждани, за да работим за диалог между държавните институции. Ще взимаме решенията си с лица, обърнати към хората. Това каза Цецка Цачева по време на среща с жители на Павликени. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояваме правата и интересите на всички българи, без значение къде живеят – тук или в чужбина. Ще настоявам за справедлив български съд и върховенство на закона. Важно е каква България ще завещаем на поколенията, отговорността за това е днес и е наша“, заяви Цачева.

Цецка Цачева посочи, че срещите с българските граждани из страната я зареждат с енергия. „Нашата сила сте всички вие, общуването с вас ми дава сила и вярвам, че ще ни подкрепите“, каза тя.

„От вашата работа личи, че приоритетите на българския народ са приоритети на ГЕРБ“, каза един от хората, събрали се в центъра на града. С тях разговаря и Цветан Цветанов: „Вярвам, че българите ще направят най-правилния избор на 6.10. Разликата между нас и опонентите ни е в начина на изразяване. Хората, с които се срещаме в страната, изказват възмущението си от агресията и негативизма, които виждат в другите партии. Силата на ГЕРБ е позитивността и градивността“, подчерта Цветанов.

Цецка Цачева и останалите гости се срещнаха в Павликени и с работници от предприятието за производство на облекла „Елит“. Заедно с тях бяха Ваня Антонова, председател на Общинския съвет и координаторът на павликенската структура на ГЕРБ Мирослав Маринов. „ГЕРБ е най-голямата народна партия, която се стреми да работи така, че всички български граждани да живеят все по-добре. Това е и нашата цел с вицеадмирал Пламен Манушев – сигурност за всеки дом и всяко българско семейство“, каза Цачева и сподели, че за нея е важно да погледне в очите на възможно най-много хора, да стисне възможно най-много ръце. „Иска ми се дори хората, които се чувстват отблъснати от политиката заради дребнавите боричкания между партиите, да гласуват на този вот“, каза Цачева.