Начало Новини Здраве „Размерът има значение“ с представяне във Велико Търново

„Размерът има значение“ с представяне във Велико Търново

813

Авторката на нашумялата книга „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“ Александра Иванова продължава успешното си турне из страната. Следващите спирки от него са в Северна България.

Тя ще представи своя наръчник за отслабване, оздравяване и подмладяване в три града в края на следващата седмица. На 18 ноември от 17:30 ч. ще гостува в Разград, в регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“. Книжарници „Хеликон“ ще са домакин на срещите с читатели във Велико Търново и Габрово, на 19 ноември, събота. От 11:00 ч. Иванова ще очаква читателките си във Велико Търново, на адрес – бул. „Васил Левски“ 17.

Книгата на издателство „Милениум“ се превърна в истински бестселър. За месец тиражът й беше изчерпан, а интересът към нея все така е на гребена на вълната. Наръчникът за отслабване, оздравяване и подмладяване е номер едно по продажби както в класацията на издателството, така и на водещи вериги книжарници.

Александра Иванова е тв продуцентка, създала предаването „Огледала“. Тя успява да свали 42 кг за 9 месеца чрез система, базирана на българското традиционно хранене, без усилия на волята, глад и тежки тренировки. Авторката увлекателно и искрено описва процеса на отслабване в книгата си и сега, в отговор на големия читателски интерес, обикаля страната, за да дава кураж на всички, които искат да научат повече и да изпробват този метод.