Начало Спорт Футбол Станислав Генчев може да стане треньор на “Етър”

Станислав Генчев може да стане треньор на “Етър”

1137

Капитанът на Етьр Стани­слав Генчев може да поеме ти­макато старши треньор, съобщава „Тема Спорт”. В мо­мента той е играещ помощник-треньор на „виолетовите”. Пре­зидентът на „болярите” Алексан­дър Нанков има и още един ва­риант. До дни се очаква настоящият на­ставник на Етър Георги Василев да бъде освободен.

Колебанието на Генчев е да­ли да продължи да играе, ако приеме поста.

Снощи Нанков даде вечеря за треньорите, с която бе закри­та годината. В местен ресто­рант присъстваха настоящите помощници Станислав Генчев, Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров. Сред поканените бе и шефът на Зоналния съвет към БФС във Велико Търново Бончо Генчев, както и акционерът в клуба и легенда Цанко Цветанов. На събитието очаквано не присъ­ства Георги Василев. Гочето си е в Търново. Той и Нанков имат сериозни разминавания. В по­следния кръг на есенния дял Етър падна с 0:2 от последния Левски Карлово и това повиши напрежението.

Президентът и помощник-треньорите вече са обсъждали селекцията. Почти сигурно Чакъров и Киряков ще останат в щаба и на новия на­ставник.