Начало Новини Цветан Цветанов: С гласа си ще дадем гаранция за стабилността на...

Цветан Цветанов: С гласа си ще дадем гаранция за стабилността на кабинета на Бойко Борисов

876

Бъдещият президент на България трябва да бъде обединител на нацията. Обединител не може да бъде този, който говори агресивно срещу опонентите си, нито този, който използва лъжи и манипулации в предизборната надпревара. Ние заставаме с лицата си пред хората и носим отговорност за ангажиментите, които поемаме. Това заяви по време на една от многобройните си срещи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който в Народното събрание представлява Великотърновския район.

Като председател на Народното събрание Цецка Цачева успя да консолидира всички парламентарни групи около изпълнението на националните приоритети. Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, работил за отечеството ни, всички ние можем да се гордеем с него. Трябва да ги подкрепим с номер 17 в бюлетината, призова Цветан Цветанов.

С гласа си на 6-ти ноември всички трябва да дадем гаранция за стабилността на кабинета на Бойко Борисов. Това е важно, за да продължи изпълнението на най-успешната политика за хората, която провежда правителството – Националната програма за безвъзмездна енергийна ефективност. За да продължи тази програма, премиерът Борисов и Министерски съвет поеха ангажимент, че всяка година ще се отделят още 1 млрд. лева. Ще има 223 милиона повече за образование. Допълнително ще бъдат финансирани и всички останали сектори, за да достигнат средства до всички общини в страната. Има общини, които се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа от страна на държавата – това може да бъде факт, само когато имаме повече приходи, събрани от приходните агенции и те да се разпределят правилно. Затова тази стабилност е важна!