Начало Новини Политика Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново на 10.03.2017

Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново на 10.03.2017

834

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ във Велико Търново Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново на 10-ти март 2017 г. /петък/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

В 09:00 часа Цветан Цветанов ще посети фирма „Петров“ в град Велико Търново, промишлена зона „Дълга лъка“.

В 09:30 часа Цветанов ще присъства на кръгла маса, в която ще участват бившият министър на спорта в правителството на Бойко Борисов и кандидат за народен представител Красен Кралев, както и спортни деятели от Велико Търново. Събитието ще се проведе в конферентната зала на хотел „Алегро“, ул. „Цар Тодор-Светослав“ №15.

В 11:15 часа Цветан Цветанов ще посети кооперативния пазар в Горна Оряховица, ул. „Янко Боянов“ №6. Зам.-председателят на ГЕРБ ще разговаря с производители и жители на Горна Оряховица.

В 12:30 часа водачът на листата на ГЕРБ във Велико Търново ще се срещне с учители в Лясковец. Събитието ще се проведе в залата на Община Лясковец, площад „Възраждане“ №1.

В 14:00 часа Цветанов ще открие кръгла маса на тема „Вътрешен ред и сигурност“. Форумът ще се състои в конферентната зала на хотел „Алегро“, ул. „Цар Тодор – Светослав“15.

В 16:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с работещите в „Мегапорт“, град Велико Търново, ул. „Никола Габровски“№81.

В 17:45 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети хлебозавод „Стражица“ в град Стражица, ул. „Делянка“ 5-7.

В 18:30 часа Цветанов ще представи листата на ГЕРБ с кандидати за народни представители пред жители на Стражица. Събитието ще се състои във временно кино, ул. „Сава Цонев“ №2.