Начало За Забава Събития 6,500 души от област Велико Търново играят за лекия автомобил на НАП

6,500 души от област Велико Търново играят за лекия автомобил на НАП

896

6,500 души от област Велико Търново са  регистрирали  касови бонове  за лотарията с касови бележки. Това отрежда на областния град шесто място по активност в страната. Общата сума на регистрираните от участниците касови бележки надхвърля 25 млн. лв. До момента най-голямата регистрирана сума в лотарията в страната е 10,000 лв., а най-ниската 3 стотинки, според статистиката на играта.

Седмица остава до тегленето на голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП и МФ – чисто нов автомобил. Касовите си бележки потребителите на сайта kasovbon.bg могат да регистрират до 16,59 ч. на 9 декември. Щастливецът, който ще грабне колата, ще бъде изтеглен на 11 декември в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“.

50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева са регистрирани отначалото на лотарията до момента.

В Лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията тук.

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки или техни сканирани, или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, се проверяват, поясняват още от НАП.