Начало Новини Водосвет за старт на кампанията на ГЕРБ в Павликени

Водосвет за старт на кампанията на ГЕРБ в Павликени

1646

ГЕРБ в Павликени откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и успех, отслужен от местния свещеник архимандрит Георгий в църквата “Рождество на Пресвета Богородица”. На събитието присъстваха членове и симпатизанти на партията, кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници на партията, както и водачът на листата и кандидат за кмет на Павликени – Мирослав Маринов, съобщиха от пресцентъра на партията в града.

Отец Георгий призова кандидатите да работят за благото и просперитета на общината и им пожела успех в предизборната надпревара.

В предизборния щаб на ГЕРБ Мирослав Маринов се срещна с граждани и симпатизанти. „По време на кампанията кандидатите от ГЕРБ в Павликени ще спазват добрия тон и ще водят позитивна кампания, както е било винаги досега”, категоричен бе Маринов. Партията влиза в предизборната битка в община Павликени с числото на отличниците – номер 6 в интегралната бюлетина.

“Дано и във вечерта след изборите на 25-ти октомври да се поздравим с отлични резултати”, заяви кандидатът за кмет на Павликени.