Начало Новини Политика Повече от час Евгени Стоев и Нейко Генчев разговаряха с работещи във...

Повече от час Евгени Стоев и Нейко Генчев разговаряха с работещи във фирма „Стефанов“

1071

По-високи доходи чрез силната икономика, която вече е ясно, че само ГЕРБ може да гарантира. Това е застъпено в управленската програма на ГЕРБ, заяви пред служители и работници в колбасарското предприятие на фирма „Стефанов“ – Горна Оряховица икономистът и кандидат за народен представител, девети в листата на ГЕРБ Евгени Стоев. По думите му ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, която устойчиво да подобри стандарта на живот у нас. „Ще постигнем минимална работна заплата от 650 лв. и средна – от 1,500 лв. Предвиждаме, чрез европейските фондове да се осигури и минимална заплата за бабите, които гледат внуците си”, посочи Евгени Стоев.

Заедно с негобе и тринадесетия в листата Нейко Генчев – собственик и мениджър на Издателство „Фабер“. Генчев е и част от музикалната формация „Спейс“, в която свири собственикът на предприятието Иван Стефанов. В група „Спейс“ се изявяват още общинският съветник Деян Хаджийски, дизайнерът Атанас Парушев и социалният психолог Минко Хаджийски.

Повече от час продължиха разговорите на кандидатите за народни представители с работещите във фирма „Стефанов“. Евгени Стоев и Нейко Генчев проведохаи десетки персонални разговори, като не оставиха без отговор нито един въпрос.

Въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет за ГЕРБ. Майките, които искат да се върнат по-рано на работа, ще получават подкрепа от държавата, като се предвижда възможност включително и за изграждането на ведомствени детски градини, коментираха кандидатите на най-голямата дясна партия.

Заедно с тях, фабриката посети и големият приятел на ГЕРБ – любимият на всички българи актьор Георги Мамалев. От вота на всички ни на 26-и март зависи дали развитието на България ще продължи, или ще се върнем години назад, категоричен е Мамалев. „Подкрепете тази силна листа с номер 11 в бюлетината, за да надградим постигнатото”, призова той.