Начало Новини Изкуство Стартира фотоконкурс “Символите на Горна Оряховица”

Стартира фотоконкурс “Символите на Горна Оряховица”

851

Фотоконкурс под надслов „Символите на Горна Оряховица” организират Сдружение “Горнооряховски младежки парламент” и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.

Идеята на конкурса е да провокира любителите на фотографията да представят чрез снимки своя творчески талант и иновативно мислене като отличат най-атрактивните, според тях, емблеми на града. Конкурсът се провежда под патронажа на Ева Паунова и ще завърши с изложба през пролетта на 2017-та, на която българският евродепутат, лично ще награди победителите.

От 1 декември 2016 г. до 24 март 2017 г. желаещите да се включат могат да изпращат своите материали, като приложен файл на електронен адрес:

simvolite.na.gorna.orqhovitsa@gmail.com или на хартиен носител на адрес: ул. “Славянска” №15 Б, ет.3., гр. Горна Оряховица 5100.

Участниците трябва да посочат своето име, възраст, валиден електронен адрес и телефонен номер. Конкурсът е в две възрастови групи – до и над 25 навършени години.

Повече за условията и наградите на конкурса можете да разберете от интернет страницата на Горнооряховския младежки парламент или в Европейския информационен офис на евродепутат Ева Паунова в град Велико Търново, който се намира на адрес бул. “България” №1.