Начало Новини Политика Трифонов и Кулеков реват за комунизма, анатемосват закона срещу престъпния режим

Трифонов и Кулеков реват за комунизма, анатемосват закона срещу престъпния режим

766

“Шоуто на Слави” се опита да сервира поредната манипулация на българския народ и да срине опита на страната ни да направи крачка напред към европейските ценности, като заклейми тоталитарния режим на комунизма и го обяви за престъпен.

Писателят Иван Кулеков и водещият Слави Трифонов застанаха срещу промените в Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен, според които се премахват всички символи на режима, който влиза в учебниците като тоталитарен.

Кулеков засне кратък филм, в който представи отец Марио Йонов. Лумпеният свещеник сравни премахването на символите с набезите на талибаните, които рушели храмове. Той си спомни и за събарянето на мавзолея на Георги Димитров, което по думите му е било “нехристиянски акт”. Отчето дори цитира Апостола на свободата Васил Левски, който ходел сред обикновените българи и им казвал, че трябва да имат достойнство. По този начин свещеникът-защитник на комунизма, на режим, който газеше християнската вяра в България, едва ли не определи хората, които не искат да им се натрапват комунистическите знаци и да направят крачка напред в европейското си развитие, като безбожници без достойнство.

Вносителите на промените в закона – депутатите Методи Андреев, Петър Славов, Вили Лилков и Мартин Димитров, пък бяха заклеймени и обявени за “луди”. Имената им бяха изчетени бавно, показно и назидателно като на другарски съд от най-мракобесните времена на комунизма.

Развълнуван, Иван Кулеков гръмко констатира, че законът срещу комунизма е най-комунистическият и не се различавал от тези, с които по времето на соца се громели символите на монархията. “Опитват се да ни унищожат паметта! Слагат табелки на паметници на освободители от фашизма, че са престъпни! Остава и на нас, които сме живели тогава, да ни сложат такива табелки”, заключи сценаристът.

Да припомним някои от фактите:

Масовото избиване на българите след нахлуването на „червената армия“ през септември 1944 г. е несъмнено най-трагичното и кръвосмразяващо събитие в историята на съвременно България. Още в първите дни на септември комунистите пристъпват към безпрецедентно по размерите си клане.

Съветските окупационни власти официално не се намесват – Сталин видимо е решил да следва примера на Хитлер спрямо еврейските гета и белорусите, като остави мръсната работа в ръцете на местната си агентура в лицето на БКП. Целта е унищожението на българската нация, тъй като геноцидът винаги започва с изтребването на носителите на националната идентичност. Инструментът за тази цел е БКП.

Садизмът, с който се изтребват хората, съживява за пореден път най-отвратителните балкански традиции, като им придава качествено нов, комунистически привкус – в редица случаи жертвите са умъртвявани с лопати и други “подръчни средства”, удавяни в кладенци или изгаряни живи.

Така една шайка от комунистически кръвожадни главорези – БКП става автор на най-страховитото масово изтребление на държавници в цяла Европа.

Разстреляни и хвърлени в общ гроб са: 3-мата регенти на малолетния престолонаследник Симеон II, 22 министри, 67 депутати, 47 генерали и висши офицери, 8 царски съветници и един княз. Българският „народен съд” с всичките си областни поделения директно избива 2,730 държавници…

В заключение:

Учиндолският лъжепатриот, простак и МАСОВ манипулатор и жалкият просяк сценарист, който беше приютен в най-противното, най-отвратителното и вредно за агонизиращата култура на българина телевизионно предаване, каквото е шоуто на дългата мутра, показаха истинските си лица. Грозни, гнусни и мазни лица на наемници и слуги на неумиращия в България комунизъм.

Има само един изход – нито един нормален, честен българин и демократ, да не гледа просташкото, чалгаджийско предаване на един полуграмотен, самозабравил се национален предател.

Вече и уличните кучета разбраха, че дългото фъфлещо нищожество от Учиндол, обслужва престъпната и кървава комунистическа партия и имперските интереси на Путин в България.

А за предателството на собствения си народ прошка няма.

Трифонов, не може да ми пееш за Македония и да ми се правиш на патриот и в същото време да поддържаш комунистите, които предадоха и нея и “националниа ни идеал” под диктата на Коминтерна.

Ти, другарю Трифонов, се осра.